لثه عفونی و پوسیدگی دندان

با سلام.خانمی 38 ساله ام.8ماه پیش دندان نیشم که کمی پوسیده بود ناگهان شب احساس دردی در تمام فک بالا و پایینم داشتم صبح فردای انروز دچار ورم صورت و چشم شدم که چشمم داشت بسته می شد.بعضی وقت ها در باز کردن دهانم مفصل فک زیر گوشم درد می گرفت و دچار سردردهایی در همان طرف دندان محل اتصال سر به گردن دارم .دردهای دندون رو با استامینوفن ساده کنترل کردم.چون قابل تحمل بود.قبلا خونریزی هنگام مسواک زدن داشتم و دندانم به سرما حساس بود ولی تا ان روز دردی نداشتم .20 قرص مترومکس و سفالکسین خوردم پف صورت و چشمم خوابید.درد از بین رفت ولی برجستگی نسبتا بزرگی بالای دندان نیش از سطح داخلی لثه داخل دهان(نه روی لثه که نرم هم بود)ایجاد شد.دکتر نرفتم.بعد از 8ماه که دیگر دردی نداشتم ماه پیش ابسه ای بیرونی روی همان لثه ایجاد شد و اندکی چرک خارج شد.به دندانپزشک عمومی مراجعه کردم عکس گرفت گفت کیست زیادی در ریشه داری من را به متخصص ریشه ارجاع داد و 20 قرص اموکسی سیلین دادخوردم. ولی تاثیرش روی برجستگی خیلی کم بود.در فاصله کمی دو دندان دیگرم شروع به پوسیدگی کردند و دندان دیگرم از داخل سیاه است .الان هر از گاهی احساس درد خفیف در لثه دندانهای دیگرم که پوسیده اند دارم .به نظر جنابعالی ایا این قرص ها توانسته عفونت مرا از بین ببرد.چون می دانم با وجود عفونت عصب کشی دردناک خواهد بود ایا عفونت دندانهای دیگر روی تزریق بیحسی و بیحس نشدن تاثیری نداره .سوال دوم ممکن است دچار ژنژویت باشم چون لثه هایم با نخ کشیدن و تحریک خون می ایند.ممکنه عفونت به مغزم سرایت کرده باشه؟و سوال سوم ایا برای پرکردن و عصب کشی می توان دندان نیش را با کامپوزیت پر کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید چون تا جوابم را دریافت نکنم نمی توانم به متخصص مراجعه کنم.


doctor

با سلام....

با توجه به شرح حالی که داده اید درمان مشکل شما مربوط به همکاران محترم متخصص درمان ریشه (اندودانتیکس) می باشد. رشته تخصصی بنده جراحی لثه (پریودانتیکس) است.
شاید اگر جلسات چک آپ سالیانه می داشتید پوسیدگی های دندانی شما به این اندازه پیشرفت نمی کردند که دندان شما دچار آبسه شود. توصیه می کنم به جای خوددرمانی در اسرع وقت به همکاران متخصص درمان ریشه مراجعه کنید. پوسیدگی یک بیماری باکتریایی است. هرچه تعداد دندان پوسیده در دهان شما بیشتر باشد ریسک پوسیده شدن سایر دندان هایتان نیز افزایش می یابد.

در قسمتی از سوالتان فرموده بودید با وجود عفونت عصب کشی دردناک می باشد. از نظر علمی این مطلب ثابت نشده است. اگر از بی حسی موضعی به میزان کافی استفاده شود معمولا فرد در هنگام درمان ریشه دردی نخواهد داشت.

در مورد سوالتان برای پر کردن دندان نیش (کانین) با کامپوزیت نیز باید عرض کنم که پاسخ به این سوال در حیطه تخصصی همکاران متخخص پروتزهای دندانی (پروستودانتیکس) و یا متخصص ترمیمی - زیبایی می باشد. ولی به طور کلی اگر تخریب تاج زیاد بوده باشد ممکن است نیاز به بازسازی تاح با استفاده از روکش باشد.

۱۳۹۴/۴/۲۵ | 979 بازدید

به این مطلب امتیاز دهید :
0.00 از 5


پرسش های مرتبط:

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید? بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: