مصرف موتیلیوم برای شیرخوران

با سلام
دختر سه ماهه نیمه ای دارم که حدود یکماه پیش با مراجعه حضوری به مطب شما تشخیص ریفلاکس گرید ٣دادید و توصیه به رعایت شرایط آنتی ریفلاکس نمودین و فرمودین در صورت رعایت شرایط وعدم بهبود علایم ریفلاکس از شربت موتیلیوم استفاده شود در حال حاضر دخترم یک روز درمیان کمی شیر بالا می آورد که جهشی نیست.ولی علایم برگشت شیر تا گلو مشاهده میشود.آیا نیاز است از شربت موتیلیوم استفاده شود اگر بله چه میزان.وزن نوزاد اکنون ۶.٩٠٠ وزن تولد ٢.٩۴٠ بوده


doctor

سلام اگر همراه با علایم تنفسی یا بی قراری در شیرخوار باشد باید دارو به میزان 1/5 سی سی روزی دو بار استفاده شود .

1395/8/6 | 997 بازدید

به این مطلب امتیاز دهید :
0.00 از 5


ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید? بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: