معمولا بعد از اکثر عمل های زیبایی یا اندامی تیرگی های خفیف یا شدیدی روی پوست صورت ، بدن و یا چشم ایجاد می شود که اگر بخواهید به صورت عادی درست شوند باید مدت زیادی صبر کنید . کرم پرکوپس یکی از بهترین محصولات درمانی رفع تیرگی و تورم ناشی از عمل یا ضربه میباشد.کرم ضد کبودی و خون مردگی پرکوپس حاوی آرنیکا و رزماری است. آرنیکا گیاه چندین ساله از خانواده گل آفتابگردان است که مسکن قوی برای دردهای بعد از کبودی می باشد. مالیدن پماد حاوی آرنیکا، روی قسمت ملتهب،با کاهش درد و ورم لکه های تیره ناشی از کبودی و خون مردگی را نیز از بین می برد.پوست به صورت طبیعی برای بهبود جای زخم گردش خون آن نقطه را بیشتر می کند تا تغذیه بیشتری به آن قسمت از پوست برسد. این پماد از زیر مجموعه های خانواده گل آفتابگردان می باشد. رزماری هم سبب بهبود گردش خون در ناحیه شده و به رفع خون مردگی کمک می کند.
ویژگی های کرم ضد کبودی وخون مردگی پرکوپس
برطرف کننده کبودی و هماتوم بعد از کرایولیپولیز، رفع کبودی بعد از جراحی بینی، کبودی های ناشی از تزریق بوتاکس، کبودی ناشی از ضربات به صورت، بدن،ضرب و جرح، برطرف کننده کبودی بعد از عمل بینی
نحوه استفاده از کرم ضد کبودی پرکوپس
روزانه یک تا دو مرتبه بر روی محل کبودی و خون مردگی مالیده شود.کرم پرکوپس بر روی زخم های باز نباید مالیده شود بعد از استفاده به آبکشی نیاز نیست.
کرم ضد کبودی | رفع تیرگی پوست
مراحل بهبود کبودی
رنگ کبودی با گذشت زمان تغییر میکند و با نگاه کردن به کبودی میتوان حدس زد که چه موقع بهوجود آمده است. وقتی کبودی تازه باشد، رنگ آن قرمز و نشانه وجود خون زیر پوست است. بعد از گذشت یکی دو روز، رنگ قرمز کبودی به آبی یا بنفش متمایل میشود. تقریباً بعد از شش روز به رنگ سبز و بعد از هشت الی نه روز به رنگ زرد یا زرد قهوهای در میآید و به طور کلی پس از ۲ الی ۳ هفته، کبودی کاملاً برطرف و رنگ پوست عادی میشود در صورتی که با مصرف کرم پرکوپس سریع تر شاهد بهبود تیرگی ها و کبودی خواهیم بود .
درمان کبودی با استفاده از پرکوپس
کبودی ممکن است به دلایل زیادی اتفاق بیفتد و برای از بین بردن این کبودی ها روش های زیادی وجود دارد، کمپرس یخ، استفاده از داروی های مناسب، تغذیه مناسب می باشد و یکی از مهم ترین روش ها برای رفع این کبودی ها کرم ضد کبودی پرکوپس می باشد که باعث بهتر شدن خون مردگی و کبودی های ناشی از انواع جراحی ها و حادثه ها می شود.
بیشتر بدانید: کورک یا فرونکل چیست ؟