نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور

پروفایل دکتر کتایون خوشابی

دکتر کتایون خوشابی
وب سایت پزشک
مطب

استان : تهران

شهر : تهران

نشانی :
آدرس: سعادت آباد، ابتدای خیابان شهید قدیری، پلاک 86، واحد3

تلفن : 22826928 -88682100

دکتر کتایون خوشابی

( فوق‌تخصص روانپزشکی کودکان)

سوابق علمی و حرفه ای :

دکتر کتایون خوشابی، فوق تخصص روانپزشکی کودکان،با درجه دانشیاری سالها به فعالیت بالینی در زمینه كار با كودكان و خانواده های آنها پرداخته است .ایشان در زمینه ی تحلیل انواع اختلالات روان شناختی كودكان از جمله اختلالات بیش فعالی، كمبود توجه، اتیسم، اختلالات استرسی، افسردگی و...فعالیت دارند. همچنین باارائه ی مشاوره به خانواده ها در مورد روش های فرزند پروری، سهمی اساسی در تربیت صحیح کودکان دارند.

بورد تخصصی اعصاب روان
فلوشیپ روان پزشکی كودك ونوجوان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
فارغ التحصیل روان پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایران
فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی همدان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران

  • پرسش : با سلام و سپاس دخترم متولد مهر 92 هست ب...ادامه
    با توجه به اینکه دختر شما نزدیک چهار سالشه و تحقیر تکلمی واضح داره حتما بایستی از نظر وجود ابتلا به اختلالاتی که موجب تحقیر تکلمی میشن ارزیابی بشه با توجه به دکترای که اسم بردید من فکر میکنم که این ارزیابی ها انجام شده و به شما مسئله خاصی رو در مورد ابتلا به اوتیسم یا سایر اختلالات نگفتن در صورتی که هیچ اختلالی نداره و تحقیر تکلمی ساده است راهی غیر از گفتار درمانی هم پیشرو ندارین فقط جلسات را افزایش بدین مرتب تو خونه باهاش حرف بزنید اجازه ندین با این عیم و اشاره خواست هاش رو بگه و ازش بخوایین که از کلامش استفاده کنه و بنابراین فقط گفتار درمانی میمونه که با این مسیر جلو بره در صورتی که مسائل دیگه ای مثل اوتیسم یا مسائل دیگری مطرح باشه خب طبیعیه که یه مقدار روش درمانی ممکنه علاوه بر گفتار درمانی متفاوتر هم باشه به هر حال تشخیص خیلی مهمه در صورتی که فقط تحقیر تکلمیه به نظر میرسه که گفتار درمانی میتونه کفایت کنه وقتی که یک تکلم راه افتاد مهد کودک هم میتونه به تکمیل توسعه گفتار کمک زیادی بکنه و بچه میتونه در مهد کودک حضور پیدا کنه ولی بایستی اول تکلم باید راه بیفته بعد مهد کودک شروع بشه
    پاسخ سوال توسط دکتر کتایون خوشابی داده شد 11 0
  • پرسش : با سلام
    خانم دکتر عزیز من 2 قلو پسر ...ادامه
    با توجه به علائمی که گفتین حتما پسر شما بایستی از نظر ابتلا به اختلال پیش فعالی کمبود توجه ارزیابی بشه تست های تکمیلی انجام بشه و در این حال داروی که مصرف میکنه داروی خوبیه ممکن احتیاج به دارو های تکمیلی برای پیش فعالی هم داشته باشه پس هرجا که سکونت دارید یک روانپزشک کودک از نظر ابتلا به اختلال پیش فعالی اون رو ارزیابی تکمیلی کنه در مورد پرخاشگری بچه پرخاشگر معمولا غیر از این که نیاز به دارو دارن احتیاج دارن که روی مهارت های اونها هم بخصوص مهارت های مربوط به کنترل خشم اونها کار بشه اینگونه کودکان معمولا آستانه تحمل ناکامیشون پایین با هر ناملایمتی با هر شکستی با هر شنیدنی ممکنه بهم بریزن و علائم پرخاشگری رو از خودشان نشون بدن بنابراین ممکنه که صرفا با دارو این علائم کنترل نشه اگر که خودش هم همکاری بکنه در شهری که سکونت دارید حتمی به یک روانشناس کودک برای این مسئله مراجع کنید و ممکنه طی جلساتی حداقل 10 تا 15 جلسه رو این مهارت ها کار بشه و کنترل بهتری نسبت به رفتارش پیدا کنه پس بنابراین هم ویزیت روانپزشک کودک هم مراجع به روانشناس بالینی کودک میتونه کمک کننده باشه
    پاسخ سوال توسط دکتر کتایون خوشابی داده شد 16 0
  • پرسش : پسر من فقط با شیر دادن می خوابه الان یک....ادامه
    معمولا کودکانی که شیر مادر خوار هستند وابستگی شدیدی به سینه مادر پیدا می کنند و خیلی از مواقع حتی سینه مادر جای پستونک رو هم برای اونها میگیره وگرفتن سینه مادر بهشون احساس امنیت و آرامش میده و معمولا تا دو سالگی بچه ای که از شیر مادر تغذیه میکنه این مسئله رو دارن و این وابستگی کاملا طبیعیه بدیهی وقتی که بخواییم بچه رو از سن دو سالگی از شیر بگیریم یه مقدار اولش هم برای بچه سخت خواهد شد دوره سختی برای بچه هم برای شما خواهد بود ولی بطور طبیعی این مسئله برای همه ای شیر خواران اتفاق میفته که از سینه مادر تغذیه میکنند و این اتفاق بایستی در دو سالگی باید بیفته روشی که از شیر گرفتن بطور تدریجی میتونه باشه اول از روز شروع کنین یه مقدار ساعت کمتری در کنار بچه باشید و لباس های مثل بادی بپوشید که کمتر بتونه سوراخ سینه شمارو بگیره و بعد یواش یواش میزان شیر دهی رو در شب کم بکنید و بلاخره بجای برسین که بتونین این پورسرورو بچه راحتر طی کنه وبه این گرفتن از سینه عاد ت کنه بدیهی که این اتفاق میفته و گاهی اوقات بعضی از مادران این تجربه رو یه تجربه ای گرفتن تدریجی رو براشون سخته و گاهی ممکنه که حتی یک دفعه هم بچه رو از سینه بگیرن و بدیهی که هر دو آن ها یه مقدار آسیب زننده است ولی آسیب های غیر قابل جبرانی رو ایجاد نمیکنه و بچه یاد میگیره که بزرگ شده و بایستی دیگه سینه مادر رو رها کنه و بعداز اینکه این عمل اتفاق افتاد اجازه بازی کردن با سینه رو به هیچ وجه به بچه ندید برای اینکه دوباره این عادت ها برای هر عادت برای بچه ایجاد بشه ممکن که باقی بمونه
    پاسخ سوال توسط دکتر کتایون خوشابی داده شد 3 0
  • پرسش : سلام،من 18 سال دارم و پشت کنکورم،حدود 1 ...ادامه
    مطلبی را که شما ذکر کردید جزء مسائل مربوط به خوابه که تجربیاتی که موقع به خواب رفتن یا موقع از خواب بیدار شدن ممکن برای افرادی رخ بده و توهماتی که ما جزء مسائل اختلالات خام محسوبش میکنیم و معمولا مشکلی هم ایجاد نمیکنه این تجربیات رو خیلی از افراد دارند و مخل خواب نمیشه و مشکلی رو هم ایجاد نمیکنه مربوط به لحظات به خواب رفتنه یا از خواب بیدار شدنه که ممکنه حس کنن برای این جای نگرانی نداره و مشکلی هم ایجاد نمیکنه
    پاسخ سوال توسط دکتر کتایون خوشابی داده شد 5 0

Copyright © 2013 OnlineSalamat.com All right reserved